Vuilnis

Aan de overkant van de straat bij de struisenburgdwarsstraat staat een ondergrondse container met een gele opening, die bedoeld is voor glaswerk. Daarnaast staat een ondergrondse container met een blauwe klep, die bedoeld is voor oud papier. En half op het terrein van d’blaauwe molen zit een ondergrondse container met een sluisklep voor het overige afval, let op dat je hier niet te grote vuilniszakken in doet. Dit past niet en zet het vuilnis ook echt niet aan de straat i.v.m. meeuwen die dan de hele straat vuil maken. Er staat ook nog een afval container in de struisenburgstraat, naast de ingang van ‘t Hoekje, hier passen de grotere vuilniszakken wel in.
 

Past je afval niet in één van deze containers, maak dan gratis online een afspraak met de afvaldienst (Roteb). Dit kun je eenvoudig doen via de grofvuil-pagina op de website van de gemeente Rotterdam. Heb je een afspraak gemaakt? Post deze dan in de Facebook-groep! Zo hebben je medebewoners er ook profijt van.

De container die bij de postvakjes staat is alleen bedoeld voor post die niet mee wordt genomen naar je woning. Deze container is dus absoluut niet bedoeld voor kartonnen dozen of vuilnis uit je woning!